سمینار تبیین نقش طرحهای نگهداشت و افزایش تولید نفت برگزار شد
سمینار تبیین نقش طرحهای نگهداشت و افزایش تولید نفت در رونق کسبوکار شرکتهای سرمایهگذاری، سازندگان، تامینکنندگان و پیمانکاران صنعت نفت در دومین روز از برگزاری بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد.
به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، سیدهادی فاطمی، رئیس امور پروژههای EPCF/EPDF شرکت ملی نفت ایران امروز (پنجشنبه، ۱۲ اردیبهشتماه) در سمینار تبیین نقش طرحهای نگهداشت و افزایش تولید نفت در رونق کسبوکار شرکتهای سرمایهگذاری، سازندگان، تامینکنندگان و پیمانکاران صنعت نفت گفت: بسته مطالعات جامع مخازن ششگانه که بالغ بر ۶ میلیارد دلار است از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: انتظار میرود که این بسته جامع و بزرگ طبق یک برنامه زمانبندی مشخص و مدون از سوی شرکتهای مربوطه و پیمانکاران اصلی به سرانجام برسد.
رئیس امور پروژههای EPCF/EPDF شرکت ملی نفت با بیان اینکه افزون بر ۶ پروژه یادشده، ۱۰ مناقصه دیگر در حال برگزاری است، افزود: امیدواریم ۱۳ مناقصه باقیمانده تا پایان امسال تعیین تکلیف شود.
فاطمی اظهار کرد: مجموع پروژهها طبق برنامه زمانبندیشده، شامل ۲۸۰ حلقه چاه جدید، هزار و ۷۰۰ مورد تعمیر چاه و افزون بر آن ساخت سکوهای دریایی، خطوط لوله واحدهای نمکزدایی و واحدهای فرآورش و تعمیر واحدهای موجود در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: این حجم عظیم از فعالیتها بیشک رونقی را برای سازندگان داخلی فراهم خواهد کرد.
۸ بسته دیگر از طرح نگهداشت و افزایش تولید تا ۱۰ روز آینده نهایی میشود
در ادامه صادق فتحالهی، مجری طرحهای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: هدف اصلی از برگزاری این سمینار ارائه سخنرانی نیست، بلکه روشن شدن همه زوایای طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت به سازندگان داخلی است و اینکه فرصتی ایجاد شده تا سازندگان بتوانند به ارائه دیدگاههای خود بپردازند و مشکلاتی که در طرحها وجود دارد، مطرح شود.
وی در ادامه به تشریح جزئیات طرح افزایش و نگهداشت تولید نفت پرداخت و تصریح کرد: محدوده طرح در پنج استان خوزستان فارس، ایلام، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد است و مبلغ قراردادی که در مناطق نفتخیز جنوب پیشبینی شده، رقمی بالغ بر ۴.۶ میلیارد دلار در دو سال است.
مجری طرحهای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: ۶ بسته طرح نگهداشت و افزایش تولید مناطق نفتخیز جنوب از اسفندماه پارسال آغاز شده و هشت بسته پیشنهادی دیگر حدود ۱۰ روز آینده نهایی خواهد شد و امیدواریم پس از پایان کار این بستهها، فرآیند مناقصههای ۱۳ بسته باقیمانده از این طرح تا پایان سال عملیاتی و اجرایی شود.
فتحالهی در ادامه به طرحهای واگذار شده پیرامون ۲۸ مخزن اشاره کرد و گفت: برآورد اولیه ما در ۲۸ مخزن بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان است که امکان دارد این رقم پیشنهادی در طول مناقصهها بیشتر هم شود.
وی افزود: هماکنون میزان قراردادهای طرحهای واگذارشده شامل منصوری آسماری هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، رامشیر ۲ هزار میلیارد تومان، لالی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان، کبود ۳۰۰ میلیارد تومان، نرگسی ۲۰۰ میلیارد تومان، گچساران خامی ۳۰۰ میلیارد تومان و اهواز ۳،۲ و ۵ حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.
فتحالهی از الزام به استفاده از کالای ساخت داخل، لزوم بهکارگیری پیمانکاران و نیروهای بومی،لزوم استفاده از فهرست تامینکنندگان و سازندگان مورد تائید کارفرما و سرانجام اختصاص ۴ درصد از منابع طرح به مسئولیت اجتماعی را از جمله الزامهای طرح ۲۸ مخزن برشمرد.
انعکاس نظر شما